Skip to the content

Sustenabilitate în cadrul Grupului Faber

Istoria afacerii de familie a Grupului Faber datează din 1891. Compania este un furnizor la scară europeană de produse de ambalare circulare sustenabile și servicii de tip „pooling”.

Facem parte dintr-un grup dedicat sustenabilității

De când a fost înființat în 1891, Grupul Faber s-a angajat în practici comerciale sustenabile. De asemenea, fiind parte a Grupului Faber, ne angajăm să lucrăm în mod social, sustenabil și în sensul economisirii de resurse în sistemul de tip „pooling” pentru platforme încărcare și în logistica de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Ținem ștacheta sus: ca grup, dorim să devenim cel mai durabil producător și furnizor de servicii de tip „pooling” din lume pentru paleți și cutii.

- Ingrid Faber, Director General al Faber Group

Iată ce înseamnă sustenabilitate în cadrul Grupului Faber

Ne-am concentrat întotdeauna pe un viitor sustenabil

Ne angajăm față de clienții noștri și generațiile viitoare să oferim produse și servicii de înaltă calitate, reutilizabile și sustenabile.

Obiectivul nostru este să avem un impact pozitiv asupra lanțurilor de aprovizionare cu soluțiile logistice. Aducem economia circulară în logistică și înțelegem   economia circulară ca un serviciu într-o economie colaborativă (Shared Economy).

Misiunea și viziunea noastră este economia circulară

Prin intermediul „pooling-ului” și al altor sisteme circulatorii, dorim să închidem ciclul împreună cu clienții noștri. Vă sprijinim în provocările dumneavoastră logistice și obiectivele de sustenabilitate, pentru ca dumneavoastră să vă concentrați asupra activității dumneavoastră principale. Inovăm și accelerăm utilizarea în comun a produselor logistice și promovăm protecția mediului. Investim într-o abordare circulară inovatoare.

Grupul Faber a lansat un program ODD ambițios pentru a obține un impact pozitiv. Suntem motivați de responsabilitatea de a acționa cu grijă.

Produsele și serviciile noastre sunt sustenabile

Suntem Grupul Faber, o companie internațională de familie specializată în servicii de economie circulară cu platforme de încărcare. Dispunem de o rețea de încredere, flexibilă și sustenabilă în toată Europa pentru eficientizarea lanțului de aprovizionare.

Oferim servicii sustenabile, fiabile și rentabile pentru paleți, cutii și servicii de tip „pooling” pentru aproape toate sectoarele din Europa. Acest lucru este posibil prin utilizarea în comun a resurselor noastre logistice și investirea în abordări noi.

Auszeichnung Ecovadis

Grupul Faber este certificat cu medalia de platină EcoVadis

Grupul Faber a primit medalia de platină EcoVadis în septembrie 2022 - cel mai înalt nivel de sustenabilitate, plasându-ne între primele 1% din companiile din sectorul nostru. EcoVadis este un furnizor de top de ratinguri de sustenabilitate corporativă și are o rețea de peste 75.000 de companii evaluate.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!