Skip to the content

Avantajele unui "pooling" sustenabil

Mai puține deplasări fără încărcătură = mai puține emisii de CO2

Cel mai mare sistem de tip „pool” = Posibilități de schimb maxime

 

Compensare la nivel european a stocurilor de platforme de încărcare

Procese mai eficiente

Cu sistemul nostru de schimb PAKi în „pooling” deschis, ne aducem contribuția nu doar la un lanț de aprovizionare sustenabil prin eliminarea deplasărilor fără încărcătură și prin reducerea emisiilor de CO2, ci ne asigurăm și că clienții noștri economisesc timp la gestionarea platformelor de încărcare și, astfel, se pot concentra mai mult pe activitatea lor principală. Aici aflați cum puteți economisi resurse pe termen lung cu sistemul nostru de tip „pool” deschis și ce alte avantaje pot fi pentru logistica dumneavoastră cu soluțiile noastre digitale:

Lucrări sustenabile în sistem de tip „pool” deschis

Sistemul de tip „pool” deschis pentru europaleți și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă EPAL este cel mai mare din lume. Peste 600 de milioane de europaleți și 20 de milioane de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă sunt în circulație în Uniunea Europeană în sistemul de tip „pool” de schimb deschis. Sistemulde tip „pool” deschis este deja sustenabil ca sistem de schimb reutilizabil la nivel european. Cu cât „pool-ul” are mai mulți participanți, cu atât devine mai eficient, deoarece drumul către următorul partener de schimb sau către una dintre locațiile noastre PAKi este tot mai scurt. Toți participanții beneficiază, deoarece pot schimba platforme de încărcare în mod flexibil și mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Economie la numărul de kilometri parcurși de vehiculul gol și la emisiile de CO2

Cine poate schimba platforme de încărcare în toată Europa, nu trebuie să plimbe paleții goi de colo colo. Deplasările fără încărcătură nu mai sunt necesare pentru că vă puteți cumpăra sau comanda paleții și cutiile de la cea mai apropiată locație PAKi. Și când nu mai aveți nevoie de ele, pur și simplu le lăsați la cea mai apropiată locație sau venim noi să le ridicăm. Astfel se face economie la emisiile de CO2 și dumneavoastră puteți lucra mai sustenabil datorită sistemului de tip „pooling”.

 

Mai puțină administrație, mai puține hârtii

Cu sistemul de tip „pooling” economisiți timp și hârtie! Cu sistemul de tip „pooling” deschis pentru platforme de încărcare activitatea de administrare a mișcărilor platformelor de încărcare este simplifică semnificativ. Creditele și datoriile pe paleți sunt gestionate rapid și ușor în contul online PAKi. Munca de birocrație istovitoare și transferul constant cu soldurile conturilor nu mai sunt necesare. Interfețele permit sincronizarea datelor în timp real. Documentele digitale, ca de ex. fișa noastră digitală pentru paleți, voucherul electronic PAKi sau fișa de control digitală la momentul activității de „pooling” cu aplicația Drop & Drive accelerează procesele și fac documentele pe format tipărit să devină inutile. Cu voucherul electronic PAKi, schimbul de platforme de încărcare, cum ar fi paleți și cutii, devine cu până la 50%  mai eficient – lucrați într-un mod mai sustenabil atât la birou, cât și la rampă.

Lucrări sustenabile în cadrul grupului

PAKi Logistics face parte din Grupul Faber, un furnizor  de servicii de tip „pooling” cu platforme de încărcare standard în sensul economiei circulare, care acționează la scară europeană. Împreună ne angajăm pentru o logistică sustenabilă și eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor pentru platforme de încărcare.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!