Skip to the content

De ce este sistemul de „pooling” sustenabil

Conceptul de „pooling” deschis al paleților reutilizabili, de înaltă calitate, din surse sustenabile, optimizează procesele logistice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare cu platforme de încărcare interschimbabile și contribuie la faptul că toți cei implicați pot obține mai multă sustenabilitate în logistica lor.

 

Economie circulară

Ideea în sine de sistem de „pooling” deschis este una deja sustenabilă. Este vorba despre un sistem de schimb reutilizabil la scară transeuropeană de care beneficiază toți participanții, deoarece pot schimba platforme de încărcare în mod flexibil și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Acest sistem de economie circulară permite o logistică ecologică de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

 

Obiectivul nostru este ca lanțurile de aprovizionare să devină mai sustenabile cu soluțiile noastre logistice. Sistemul de tip „pooling” pentru platforme de încărcare este o economie circulară în acțiune!

Marc Grounewoud, Director General la PAKi Logistics

Cum puteți lucra mai sustenabil datorită sistemului „pooling”

 

Aici aflați cum puteți economisi resurse pe termen lung cu sistemul nostru de tip „pool” deschis și ce alte avantaje pot fi pentru logistica dumneavoastră cu soluțiile noastre digitale.

Sustenabilitate în cadrul grupului

PAKi Logistics face parte din Grupul Faber, un furnizor de servicii de tip „pooling” cu platforme de încărcare standard în sensul economiei circulare care acționează la scară europeană. Împreună ne angajăm pentru o logistică sustenabilă și eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor pentru platforme de încărcare.

Grupul Faber este certificat cu medalia de platină EcoVadis

Grupul Faber a primit medalia de platină EcoVadis în septembrie 2022 - cel mai înalt nivel de sustenabilitate, plasându-ne între primele 1% din companiile din sectorul nostru. EcoVadis este un furnizor de top de ratinguri de sustenabilitate corporativă și are o rețea de peste 75.000 de companii evaluate.

 

PAKi Logistics susține inițiativa „Solar Impulse”

Fundația Solar Impulse are o viziune puternică pe termen lung: Dorește să promoveze soluții tehnologice ecologice și profitabile care luptă împotriva schimbărilor climatice și fac ca societățile noastre să fie adaptate cerințelor viitorului.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!