Skip to the content

Digitalizați-vă schimbul de paleți și accelerați-vă procesele de schimb de platforme de încărcare!

Unul dintre motivele pentru care europaletul are atât de mult succes în logistică este faptul că este foarte ușor să schimbi paleții unu-la-unu între companiile de transport, comercianții cu amănuntul și producătorii pentru cantități mai mici. Totuși, în caz de cantități mai mari, o fișă de palet originală este o soluție mai eficientă. Cu fișa de palet se economisește timp și, mai ales, se evita discuțiile la rampă cu privire la calitatea paletului de schimb. Acum mai faceți un pas înainte cu fișa de palet electronică de la PAKi! Prin mutarea schimbului fizic de paleți în lumea digitală, reducem decalajele din lanțul de aprovizionare.

  • Schimb de paleți mai eficient cu voucherul electronic PAKi
  • Cu până la 75% mai puțin timp petrecut la rampă
  • Fără pierderi de fișe de palet
  • Fără introducere manuală a fișelor de palet originale

 

Iată cum funcționează voucherul electronic

În videoclipul nostru puteți vedea cum funcționează fișa de palet digitală!

Voucherul electronic PAKi este varianta electronică a fișei de palet. Un cod electronic unic este alocat voucherului electronic, astfel încât fiecare tranzacție să poată fi clar urmărită. Creditarea în timp real elimină necesitatea tipăririlor, transferurilor și prelucrării fișelor de palet, astfel încât procesarea de ex. la rampă durează cu cel puțin zece minute mai puțin. De asemenea, notele de palet nu mai se pierd, transferul nemaifăcându-se pe hârtie.

8 pași la schimbul de paleți cu voucherul electronic PAKi

Pentru a putea emite, răscumpăra sau transmite fișele de paleți digitale către terți, trebuie doar să vă faceți cont la PAKi Logistics. Apoi dacă de ex. un transportator de marfă livrează bunuri la depozit, acesta poate solicita acolo voucherul electronic PAKi, iar voucherul va fi emis direct la fața locului prin intermediul instrumentului online. Cantitatea de europaleți furnizată va fi creditată imediat. Paleții de calitatea dorită pot fi apoi solicitați imediat și în orice moment, după cum este necesar din creditul pentru paleți.

Avantajele voucherului electronic PAKi

Ideal pentru fluxurile de mărfuri la scară transeuropeană

Procesare mai rapidă la birou și la rampă

 

Economie de timp de până la 75%

Procesare electronică a documentelor în timp real

Mai multă flexibilitate pentru societățile comerciale

Dacă paleții nu trebuie schimbați direct, câștigați timp prețios la recepția mărfurilor și la rampa pentru ambalaje goale. Procesele sunt mult mai simple și mai rapide, întârzierile și lipsa de spațiu sunt evitate, iar gestionarea manuală de durată a conturilor de paleți este simplificată semnificativ. Cu voucherul electronic PAKi societățile comerciale reduc foarte mult din cheltuieli cu personalul și materialele și oferă non-stop transparență maximă cu privire la pasivele pentru paleți. În acest sens, puteți citi studiul nostru de caz cu clientul nostru Lidl.

Test

Mai multă eficiență pentru companiile de transport

Companiile de transport au de profitat cu voucherul electronic PAKi, deoarece nu apar timpi îndelungați de așteptare la rampă, iar spațiul de încărcare este disponibil din nou imediat. Datorită codurilor unice ale voucher-urilor electronice PAKi, companiile de transport își pot credita cu ușurință propriul cont de voucher electronic PAKi, în timp real, cu numărul de paleți predați. Expedierea anevoioasă și prelucrarea manuală a voucherelor nu mai sunt necesare, iar munca administrativă se reduce cu aproximativ 50%. Creditul pentru paleți poate fi răscumpărat în orice moment. În plus, voucherele electronice PAKi pot fi transferate și către terți, ca de ex. către expeditorul inițial.

Mai multă siguranță și transparență prin administrarea digitală

Codurile unice pentru voucherele electronice sunt înregistrate digital și afișate în mod automat și transparent în contul dumneavoastră PAKi. În portalul online PAKi găsiți și numeroase informații detaliate utile, de ex. despre soldul contului și starea comenzii etc.

Disponibilitate

Voucherul electronic PAKi este disponibil în 22 de țări din UE – o ofertă pe care nimeni altcineva nu o poate oferi în sistemul „pooling” deschis.

Serviciile noastre de tip „pooling” dintr-o privire

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare obișnuite și numeroase opțiuni.

Contul PAKi: Transparență și disponibilitate totală în orice moment

În contul nostru online de client PAKi, producătorii, companiile de logistică și comercianții au o imagine de ansamblu completă a soldului contului lor, a contractelor și a facturilor. Puteți plasa comenzi non-stop și ne puteți contacta pentru a ne comunica toate cerințele dumneavoastră individuale cu privire la gestionarea platformelor de încărcare.

 

 

Aplicația Drop & Drive: „Pooling” digital de cantități mici pentru societățile de transport

Aplicația Drop & Drive permite societăților de transport și furnizorilor de servicii logistice, dar și producătorilor sau comercianților care au propriul parc de autovehicule, să returneze platforme de încărcare primite într-un schimb etapizat la „pool”-ul de paleți PAKi într-o manieră simplă și în format electronic.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!