Skip to the content

Portalul online pentru gestionarea digitală a platformelor de încărcare

Contul online PAKi este platforma unde puteți organiza digital mișcările paleților dumneavoastră. Portalul gratuit PAKi se adresează în egală măsură producătorilor, companiilor de logistică și societăților comerciale și ajută la organizarea mai eficientă a sarcinilor zilnice legate de gestionarea platformelor de încărcare.

Clienții noștri au o imagine de ansamblu completă a soldului contului lor și a soldurilor cu paleții în contul lor de client PAKi Logistics. Puteți plasa comenzi non-stop și vă puteți adresa persoanelor de contact de la PAKi Logistics pentru a ne comunica toate cerințele dumneavoastră individuale cu privire la gestionarea platformelor de încărcare. De asemenea, aveți acces la contractele și facturile dumneavoastră. Sistemul de facturare digitală PAKi și dezvoltarea continuă a serviciilor noastre de tip „pooling” simplifică procesul de schimb și conving prin transparență și fiabilitate.

  • Comandă și eliberare de paleți și cutii
  • Funcții pentru comandă multiplă pentru procese recurente
  • Creare și trimitere de voucher electronic
  • Acces la toate contractele și facturile

 

 

Iată cum funcționează portalul online

În portalul PAKi puteți realiza digital procesele obișnuite zilnice legate de gestionarea și mișcarea platformelor de încărcare, non-stop. Puteți comanda platforme de încărcare prin intermediul portalului către depozitul dumneavoastră, la orice punct de descărcare dorit (din țările unde există PAKi) sau să le ridicați singur. Eliberări puteți face din doar câteva clicuri. Grație șabloanelor și funcțiilor pentru comandă multiplă, procesele recurente pot fi și ele finalizate mai rapid. Toate mișcările platformelor de încărcare sunt disponibile zilnic în contul online. Extrasele de cont pot fi vizualizate și digital, iar aplicațiile web precum voucherul electronic PAKi pot fi utilizate și în portal.

Avantajele portalului online PAKi

Pentru numeroase platforme de încărcare standard, de la europaleți până la boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

Disponibil 24/7

 

Prezentare generală completă a stării soldului dumneavoastră de paleți

Sistem de facturare digital

Acces la toate soldurile din cont, contracte și facturi

Grad ridicat de transparență și fiabilitate

Mai multă transparență și flexibilitate în ceea ce privește mișcările platformelor de încărcare

Portalul PAKi este disponibil în mai multe limbi la https://paki.eu și poate fi utilizat atât pe desktop, cât și pe mobil. Pentru a utiliza contul online de client în toată Europa, este suficientă o simplă înregistrare.

Platforme de încărcare disponibile

Următoarele platforme de încărcare pot fi comandate sau eliberate pe portalul online: Paleți euro și paleți Düsseldorf, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă și paleți igienici H1.

Europalet

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

Mai multe despre europalet

Palet Düsseldorf

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

Mai multe despre palet Düsseldorf

Boxpalet metalic cu pereți din plasă de sârmă

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

Mai multe despre boxpalet metalic

Palet igienic H1

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

Mai multe despre palet igienic H1

Platforme de încărcare disponibile

Următoarele platforme de încărcare pot fi comandate sau eliberate pe portalul online: Paleți euro și paleți Düsseldorf, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă și paleți igienici H1.

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

More about this

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

More about this

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

More about this

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

More about this

Serviciile noastre de tip „pooling” dintr-o privire

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare obișnuite și numeroase opțiuni.

Voucher electronic PAKi: Un schimb al platformelor de încărcare mai sigur, mai ușor și mai rapid

Cu voucherul electronic PAKi, fișa noastră de palet digital, schimbul de platforme de încărcare, cum ar fi paleți și cutii, devine și mai eficient – atât la birou, cât și la rampă. Economie de timp de până la 50%!

 

 

Aplicația Drop & Drive: „Pooling” digital de cantități mici pentru societățile de transport

Aplicația Drop & Drive permite societăților de transport și furnizorilor de servicii logistice, dar și producătorilor sau comercianților care au propriul parc de autovehicule, să returneze platforme de încărcare primite într-un schimb etapizat la „pool”-ul de paleți PAKi într-o manieră simplă și în format electronic.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!