Skip to the content

Aplicația Drop & Drive: „Pooling” digital de cantități mici pentru societățile de transport

Aplicația „Drop & Drive” simplifică livrarea de cantități mici pe paleți primiți într-un schimb etapizat printr-un proces de tip „pooling” electronic. Aplicația noastră inovatoare conectează șoferii la comunitatea noastră de „pooling” deschis, prin afișarea punctelor de distribuție a paleților aflate în apropierea șoferilor sau de-a lungul unei rute. Aceasta înseamnă că suprafața de încărcare a camionului se poate goli rapid și ușor pentru următorul client.

  • Predare de paleți rapid și ușor, fără timpi îndelungați de așteptare
  • Disponibilă în Franța și Germania
  • Pentru societățile de transport, furnizorii de servicii logistice, producătorii și comercianții cu propriul parc de autovehicule
  • Inclusiv planificarea rutei cu afișarea tuturor locațiilor PAKi din apropiere

 

 

Lată cum funcționează aplicația Drop & Drive

Pe lângă serviciul de tip „pooling” posibil în întreaga Europă, aplicația Drop & Drive poate fi utilizată în Franța și Germania pentru cantități mici de platforme de încărcare, de ex. europaleții sau paleții de plastic H1 pot fi predați la locațiile PAKi din ambele țări.

Locațiile noastre PAKi vă sunt afișate direct în locația dorită sau de-a lungul unui traseu. Afișarea distanței până la cele mai apropiate locații facilitează selectarea locațiilor potrivite. Notificarea electronică la locația PAKi respectivă este disponibilă non-stop. Puteți vizualiza oricând solicitările dumneavoastră de pooling în aplicație și puteți verifica soldul curent. Transportatorii dumneavoastră pot descărca apoi paleții la locația PAKi la ora convenită. Validarea la fața locului are loc complet electronic, prin semnătură digitală sau TAN. Fișa de control este apoi creată direct în sistem și poate fi vizualizată în aplicație imediat sub formă de PDF printabil. Paleții sunt creditați în contul de schimb în timp real.

Confirmarea cantității la locație se realizează electronic și în timp real folosind procesele moderne TAN. Prin urmare, nu mai trebuie să stați să așteptați după documente.

Avantajele portalului online PAKi

Ideal pentru livrarea sau „pooling”-ul de cantități mici în Franța și Germania

Punctele de distribuție sunt afișate direct la locația dorită sau de-a lungul unui traseu

Livrările pot fi notificate 24/7

Tranzacție și procesare electronică a documentelor în timp real

Confirmare simplă a cantității

Solicitările și documentele pot fi vizualizate în orice moment

Livrare eficientă, în format electronic și sigură

Aplicația Drop & Drive este disponibilă în mai multe limbi și poate fi folosită ca aplicație desktop atât pe desktop, cât și pe mobil. Pentru a utiliza aplicația Drop & Drive, vă rugăm să ne contactați.

Platforme de încărcare disponibile

Cu aplicația Drop & Drive, în Franța și Germania pot fi returnate cantități mici de europaleții, paleți Düsseldorfer sau paleții de plastic H1 în „pool”.

Europalet

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

Mai multe despre europalet

Palet Düsseldorf

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

Mai multe despre palet Düsseldorf

Boxpalet metalic cu pereți din plasă de sârmă

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

Mai multe despre boxpalet metalic

Palet igienic H1

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

Mai multe despre palet igienic H1

Platforme de încărcare disponibile

Cu aplicația Drop & Drive, în Franța și Germania pot fi returnate cantități mici de europaleții, paleți Düsseldorfer sau paleții de plastic H1 în „pool”.

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

More about this

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

More about this

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

More about this

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

More about this

Serviciile noastre de tip „pooling” dintr-o privire

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare obișnuite și numeroase opțiuni.

Voucher electronic PAKi: Un schimb al platformelor de încărcare mai sigur, mai ușor și mai rapid

Cu voucherul electronic PAKi, fișa noastră de palet digital, schimbul de platforme de încărcare, cum ar fi paleți și cutii, devine și mai eficient – atât la birou, cât și la rampă. Economie de timp de până la 50%!

 

 

Contul PAKi: Transparență și disponibilitate totală în orice moment

În contul nostru de client PAKi, producătorii, companiile de logistică și comercianții au o imagine de ansamblu completă a soldului contului lor, a contractelor și a facturilor. Puteți plasa comenzi non-stop și ne puteți contacta pentru a ne comunica toate cerințele dumneavoastră individuale cu privire la gestionarea platformelor de încărcare.

 

 

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!