Skip to the content

Optimizați-vă fluxurile platformelor de încărcare cu sistemul nostru de schimb pentru platforme de încărcare standard uzate într-un sistem „pooling” deschis

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare și cutiile standard obișnuite.

Acești paleți sunt creditați direct în contul PAKi al clientului nostru. Creditul este disponibil oriunde și oricând în Europa. De îndată ce clienții noștri ne comunică ce au nevoie, livrăm cantitatea și calitatea solicitate la o locație aleasă de ei. De asemenea, este posibilă, ridicarea direct de către client de la una din stațiile noastre de încărcare și descărcare – așa-numitele locații PAKi – orice este cel mai practic pentru dumneavoastră.

Avantajele schimbului de platforme utilizate în sistemul „pooling” de schimb deschis

  • Comandă și livrare la scară transeuropeană de platforme de încărcare standard – la momentul dorit, la locul dorit și la calitatea dorită
  • Calitate potrivită pentru fiecare nevoie din lanțul de aprovizionare. Gata cu problemele legate de schimbul de paleți.
  • Disponibilitate garantată în rețeaua PAKi Logistics
  • Fără angajamente de capital, deoarece platformele de încărcare sunt reutilizate și nu trebuie cumpărați paleți noi 
  • Concept de logistică sustenabilă, în sensul economiei circulare, care reduce numărul de deplasări fără încărcătură și, prin urmare, emisiile de CO2 
  • Sistem flexibil cu numeroase opțiuni, de ex. schimb calitate
  • Mai puțină muncă administrativă, mai mult timp pentru activitatea principală 

 

Mai multă siguranță cu un sistem de schimb testat

Sistemul testat pentru sistemul de tip „pooling” de schimb deschis cu 600 de milioane de europaleți EPAL și 20 de milioane de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă EPAL în circulație reduce timpul necesar pentru toți cei implicați, crește eficiența și este ecologic. Transporturile fără încărcătură costisitoare și transbordarea anevoioasă a mărfurilor nu sunt necesare. 

Vă ajutăm să evitați deplasările fără încărcătură inutile și ne asigurăm că platformele de încărcare necesare sunt disponibile la locul dorit, la momentul dorit și la calitatea necesară. 

Managementul schimburilor la scară transeuropeană

Pentru a asigura livrarea de platforme de încărcare standardizate, am creat o rețea europeană vastă cu mii de locații PAKi. Un număr mare și cu arie vastă de răspândire de puncte de încărcare și descărcare în toată Europa, care le permite clienților noștri să selecteze exact cantitatea și calitatea de care au nevoie. Dar nu numai rețeaua contribuie la succesul nostru, angajații noștri prietenoși și competenți sunt absolut indispensabili pentru PAKi.

Gestionare simplă a fișelor de paleți în loc de schimbul anevoios

Toată lumea are de câștigat din recepția fișelor de paleți, dar în timp fișele originale se tot adună la companiile de transport. Ne ocupăm de gestionarea fișelor de paleți în locul dumneavoastră. Companiile de transport își pot folosi creditul pentru a primi numărul dorit de europaleți standardizați – în orice moment și oriunde în Europa. O persoană de contact direct de la PAKi Logistics se ocupă de tot. 

Retailerul poate pur și simplu elibera paleții depuși la PAKi Logistics, dacă aceștia sunt disponibili. Societățile de transport pot continua imediat, fără a fi nevoite să descarce paleți neîncărcați. Astfel se economisesc timp și carburant. În plus, nu apar discuții privind calitatea paleților livrați comparativ cu cei returnați – un motiv etern de ceartă între companiile de transport și retaileri. 

Iată cum:

Ne ocupăm și de cele mai mici cantități de paleți ale dumneavoastră

  • Aveți nevoie de suprafețe de încărcare libere sau de platforme de încărcare noi? Vom găsi pentru dumneavoastră cea mai apropiată locație de încărcare sau descărcare din rețeaua noastră cu peste 10.000 de locații PAKi
  • Toate tranzacțiile cu paleți sunt creditate sau debitate în contul dumneavoastră online
  • Utilizați aplicația Drop & Drive pentru o manipulare și mai ușoară

Schimb platforme utilizate cu îmbunătățire a calității

Calitatea paleților a fost întotdeauna un subiect de discuție în sector – un anumit nivel de calitate este obligatoriu la depozitele automatizate. În plus, companiile de transport nu pot fi niciodată sigure că vor primi paleți de aceeași calitate cu cei pe care i-au livrat. PAKi este soluția – noi vă livrăm calitatea dorită. Punem la dispoziție o selecție de calitate din care puteți alege – de la utilizat și interschimbabil până la nou, în funcție de domeniul dumneavoastră de utilizare. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră pentru sistemul de calitate.

Platforme de încărcare disponibile la schimbul de platforme utilizate

Alții la cerere

Europaleți

Dimensiuni:

L: 1200mm 
L: 800mm 
Î: 144mm

Euro pallet

Jumătate de palet Düsseldorf

Dimensiuni:

L: 800mm 
L: 600mm 
Î: 163mm

Düsseldorf pallet

EUR-Boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

Dimensiuni:

L: 1200mm 
L: 800mm 
Î: 970mm

Box pallet

Paleți igienici H1

Dimensiuni:

L: 1200mm 
L: 800mm 
Î: 160mm

H1 hygiene pallet

Platforme de încărcare disponibile la schimbul de platforme utilizate

Alții la cerere

Dimensiuni:

L: 1200mm 
L: 800mm 
Î: 144mm

More about this

Dimensiuni:

L: 800mm 
L: 600mm 
Î: 163mm

More about this

Dimensiuni:

L: 1200mm 
L: 800mm 
Î: 160mm

More about this

Soluțiile noastre digitale pentru gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare

Cu ajutorul instrumentelor noastre digitale, puteți simplifica gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare imediat. Grație soluțiilor noastre oferite pentru schimbul de platforme de încărcare și livrarea de cantități mici, precum și gestionarea în totalitate digitală a contului, puteți comanda, schimba sau livra platforme de încărcare standard precum europaleți, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă etc. mai rapid, mai sigur și mai eficient în toată Europa.

Vânzare și închiriere

Doriți să cumpărați sau să închiriați paleți? Informați-vă aici.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!