Skip to the content

PAKi Logistics servicii de tip „pooling” dintr-o privire

Schimb platforme utilizate

  • Comandă și livrare la scară transeuropeană de platforme de încărcare standard – la momentul dorit, la locul dorit și la calitatea dorită
  • Disponibilitate garantată în cel mai mare sistem „pooling” deschis, în toată Europa, grație unei rețele mari
  • Fără angajamente de capital 
  • Concept de logistică sustenabilă, care reduce numărul de deplasări fără încărcătură și, prin urmare, emisiile de CO2 
  • Sistem flexibil cu numeroase opțiuni
  • Mai puțină muncă administrativă, mai mult timp pentru activitatea principală 

Schimb cu o calitate superioară

  • Comandă la scară transeuropeană de platforme de încărcare standard, la calitatea dorită
  • 5 niveluri de calitate pentru fiecare nevoie din lanțul de aprovizionare
  • Gata cu problemele legate de schimbul de paleți la rampă

Schimb platforme utilizate: Schimb mai simplu și mai rapid de paleți și cutii

În calitate de furnizor de servicii de tip „pooling” deschis pentru platforme de încărcare standard, cu peste 45 de ani de experiență în gestionarea paleților, vă ajutăm să schimbați paleții și cutiile uzate rapid, eficient și în mod ecologic, în toată Europa. Ne asigurăm că dispuneți întotdeauna de numărul dorit de platforme de încărcare – acolo unde doriți – la calitatea de care aveți nevoie și deci adaptate la dumneavoastră, așa cum aveți nevoie! 

Schimb cu îmbunătățire a calității

Calitatea paleților a fost întotdeauna un subiect de discuție în sector – un anumit nivel de calitate este obligatoriu la depozitele automatizate. În plus, companiile de transport nu pot fi niciodată sigure că vor primi paleți de aceeași calitate cu cei pe care i-au livrat. Noi vă livrăm calitatea dorită. Punem la dispoziție o selecție de europaleți de calitate din care puteți alege – de la utilizat și interschimbabil până la nou, în funcție de domeniul dumneavoastră de utilizare. 

Avantajele serviciilor tip „pooling” pentru platforme de încărcare în sistemul „pooling” deschis

Schimb mai rapid și mai ușor în sistemul „pooling” deschis testat

PAKi Logistics coordonează diferitele nevoi ale clienților, având drept obiectiv evitarea de deplasări fără încărcătură inutile și furnizarea de platforme de încărcare necesare la locul dorit, la momentul dorit și la calitatea necesară. 

Platforme de încărcare de calitate potrivită

Clasificăm și separăm calitatea nouă în ca nou, adecvat pentru mașină, sortat UIC și folosit, interschimbabil. Astfel, dumneavoastră primiți exact ceea ce aveți nevoie pentru domeniul dumneavoastră de utilizare.

Eficiență ridicată în cadrul proceselor din lanțul dumneavoastră de aprovizionare

Indiferent dacă se aplică în departamentul de paleți sau la rampă – soluțiile noastre vă economisesc timp și bani, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe activitatea dumneavoastră principală. 

Soluții digitale pentru gestionarea platformelor de încărcare

Puteți urmări oricând deplasările paleților și facturile în contul dumneavoastră online. Pentru organizarea cantităților mici, puteți folosi și fișa noastră palet digitală și aplicația noastră. 

Compensarea stocurilor în toată Europa

Doriți să eliberați paleți în Madrid și, în același timp, să încărcați un camion cu marfă nouă în Munchen? Cu rețeaua vastă de care dispune PAKi, acest lucru nu este o problemă. 

Mai puține deplasări fără încărcătură, mai puține emisii de CO2

Disponibilitatea paleților și a cutiilor și proximitatea punctelor de colectare și de distribuție garantează faptul că clienții noștri nu doar economisesc timp și carburant, dar și reduc emisiile de CO2.

O echipă de specialiști în platforme de încărcare și servicii tip „pooling”

Servicii pentru clienți la cel mai înalt nivel: Cu o experiență de peste 45 de ani, noi cei de la PAKi Logistics oferim fiabilitate absolută și experiență fără egal. Echipa noastră formată din 200 de specialiști vorbește 13 limbi și se asigură că dispuneți de platformele de încărcare de care aveți nevoie – oricând, oriunde și la calitatea potrivită. Relația personală pe care o avem cu clienții noștri este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care fiecărui client i se alocă un consilier personal. Astfel, putem lua în considerare procesele interne individuale și putem veni cu soluții rapide la problemele care apar. 

La dispoziția dumneavoastră oriunde și întotdeauna

Rețeaua noastră cu peste 10.000 de locații PAKi este principalul nostru punct forte. Spre deosebire de oricare alt furnizor de servicii, dispunem de un număr mare și cu arie vastă de răspândire de puncte de încărcare și descărcare, care le permite clienților noștri să selecteze exact cantitatea și calitatea de care au nevoie în locația dorită. 

 

 

Vânzare și închiriere

Doriți să cumpărați sau să închiriați paleți? Informați-vă aici.

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!