Skip to the content

Cum gestionarea platformelor de încărcare este întotdeauna împovărătoare, oferim producătorilor și expeditorilor din industrie o gamă largă de servicii rentabile pentru platforme de încărcare și instrumente digitale care asigură transparența și controlul absolut al costurilor în ceea ce privește stocurile și mișcările platformelor de încărcare. În contul nostru de client PAKi aveți de ex. întotdeauna o privire completă a soldurilor dumneavoastră de platforme de încărcare și puteți plasa comenzi non-stop. Vă oferim soluții adaptate industriei dumneavoastră, atât de individuale cât aveți nevoie și cu un potențial enorm în ceea ce privește sustenabilitatea și economisirea resurselor. Vă puteți baza pe noi. Concentrați-vă pe afacerea dumneavoastră.

Relocare la scară europeană pentru fluxuri de mărfuri complexe și la scară largă

Punctul nostru forte este sistemul de tip „pooling” deschis de platforme de încărcare standard pentru fluxurile naționale și internaționale de material. Organizăm pentru dumneavoastră achiziționarea și colectarea, schimbul și îmbunătățirea calității platformelor de încărcare în toată Europa. Doriți să eliberați boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă în Madrid și să comandați alții noi în München? Ne ocupăm de asta în locul dumneavoastră! Cei peste 200 de experți ai noștri înțeleg sectorul dumneavoastră și nevoile dumneavoastră. Nu numai că vorbesc 13 limbi, dar cunosc și cerințele lanțului dumneavoastră de aprovizionare și acordă o mare importanță unui serviciu pentru clienți excelent. De asemenea, de la noi, puteți închiria sau cumpăra platforme de încărcare.

Boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă pentru industria automobilelor și industria prelucrătoare – tocmai la timp și în mod flexibil

Boxpaleții metalici cu pereți din plasă de sârmă sunt platforma de încărcare din industria automobilelor, sunt apreciați pentru stabilitatea și manipularea standardizată. În fluxul foarte complex de materiale dintre industria automobilelor, furnizori și societățile de transport, punctualitatea și fiabilitatea sunt esențiale. Grație gestionării de către noi a platformelor de încărcare, vă puteți achita de obligații în mod eficient și rentabil. Livrăm boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă tocmai la timp și ridicăm boxpaleții metalici cu pereți din plasă de sârmă goi la momentul dorit, astfel încât dumneavoastră să aveți întotdeauna spațiu în depozit și să vă puteți descurca fără transporturi fără încărcătură costisitoare și dăunătoare mediului.

Închiriere boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă: O soluție flexibilă fără angajamente de capital

În afară de avantajul economisirii de spațiu, închirierea de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă previne și angajamentul mai mare de capital care derivă din achiziționarea de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă. Dacă aveți deja un stoc propriu de platforme de încărcare care este utilizat doar parțial, noi putem cumpăra acest stoc de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă și putem face un lease-back pentru cantitățile necesare. Această acțiune este benefică pentru contabilitatea dumneavoastră și reduce din presiunea financiară, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe activitățile dumneavoastră principale.

Paleți de calitate adecvată pentru depozite cu rafturi la înălțime și procese de automatizare

Calitatea paleților a fost întotdeauna un subiect de discuție în interacțiunea dintre industrie, comerț și furnizorii de servicii de transport, iar odată cu automatizarea depozitelor, cerințele privind calitatea platformelor de încărcare cresc. Noi vă livrăm calitatea de care aveți nevoie. Punem la dispoziție o selecție de calitate de cinci stele din care puteți alege – de la utilizat și interschimbabil până la nou, în funcție de domeniul dumneavoastră de utilizare.

Paleți disponibili și pentru nevoi de înaltă calitate în comerțul cu amănuntul de produse alimentare

Împreună cu firma noastră subsidiară vPool, suntem bine pregătiți pentru nevoile comerțului cu amănuntul de produse alimentare. Fie că sunt europaleți, jumătate de palet Düsseldorf de înaltă calitate sau paleți H1 și cutii pentru carne E2, ne asigurăm că sunt respectate specificațiile de igienă și calitate.

Alternativă la schimbul etapizat: Gestionarea fișelor de palet & voucherele electronice PAKi

Dacă paleții și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă nu trebuie schimbați direct, câștigați timp prețios la rampă. Procesele sunt mult mai simple și mai rapide, discuțiile despre calitate, întârzieri și lipsa de spațiu sunt evitate. Gestionarea manuală de durată a conturilor de paleți este și ea simplificată semnificativ. Acum mai faceți un pas înainte cu fișa electronică de palet de la PAKi! Cu voucherul electronic PAKi societățile comerciale reduc foarte mult din cheltuieli cu personalul și materialele și oferă non-stop transparență maximă cu privire la pasivele pentru paleți.

Platforme de încărcare disponibile

Pentru aceste platforme de încărcare puteți utiliza serviciul nostru de tip „pooling”, închiriere și cumpărare:

Europalet

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

Citește mai mult

Palet Düsseldorf

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

Citește mai mult

Palet igienic H1

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

Citește mai mult

Boxpalet metalic cu pereți din plasă de sârmă

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

Citește mai mult

Euro-container (ECON)

Specificație

L: 1240 mm
l: 835 mm
h : 967 mm

Citește mai mult

Cutie pentru carne E2

Specificație

L: 600 mm
l: 400 mm
h: 200 mm

Citește mai mult

Platforme de încărcare disponibile

Pentru aceste platforme de încărcare puteți utiliza serviciul nostru de tip „pooling”, închiriere și cumpărare:

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

More about this

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

More about this

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

More about this

Specificație

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 970 mm

More about this

Specificație

L: 1240 mm
l: 835 mm
h : 967 mm

More about this

Specificație

L: 600 mm
l: 400 mm
h: 200 mm

More about this

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!