Skip to the content

Societățile de transport și furnizorii de servicii de transport sunt zilnic sub presiune enormă pentru că au de transportat cât mai eficient din punct de vedere al costurilor un număr foarte mare de platforme de încărcare și trebuie să  satisfacă și numeroasele cerințe venite din partea comercianților și a producătorilor. Cel mai înalt nivel de eficiență în ceea ce privește costurile logistice, resursele și gestionarea platformelor de încărcare sunt esențiale. Ne putem adapta în mod optim nevoilor dumneavoastră, deoarece dispunem de o rețea densă, la nivel european, de puncte de colectare și descărcare și vă putem ajuta să reduceți deplasările fără încărcătură și pierderea calității și să creșteți și să reduceți stocul de mijloace de încărcare.

 

Evitarea deplasărilor fără încărcătură prin serviciile de tip „pooling” la scară transeuropeană

Doriți să eliberați boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă în Madrid și să comandați alții noi în München? Ne ocupăm de asta în locul dumneavoastră. Oferta noastră completă de servicii de tip „pooling” vă asigură că, în calitate de transportator de marfă și logistician, nu numai că economisiți timp și carburant atunci când mutați platforme de încărcare, dar puteți și să reduceți emisiile de CO2 ale flotei dumneavoastră. În acest sens vă vine în ajutor rețeaua noastră unică mare și cu arie vastă de răspândire de puncte de încărcare și descărcare în toată Europa, care le permite clienților noștri să selecteze exact cantitatea și calitatea de care au nevoie.

Îmbunătățiți calitatea paleților dumneavoastră

Nu numai că oferim acces la platforme de încărcare standardizate printr-un schimb la scară europeană, dar ne ocupăm și de toate cerințele de calitate din logistica dumneavoastră. Atunci când clienții noștri fac schimb de fișe de paleți sau returnează stocul de paleți, aceștia au posibilitatea de a îmbunătăți nivelul de calitate al paleților lor. Puteți alege întotdeauna dintre opțiunile de calitate îmbunătățită.

„Pooling” simplu de cantități mici pentru societățile de transport

Aplicația „Drop & Drive” PAKi simplifică livrarea de cantități mici pe paleți primiți într-un schimb etapizat printr-un proces de tip „pooling” electronic. Aplicația noastră inovatoare conectează șoferii la comunitatea noastră de „pooling” deschis, prin afișarea punctelor de distribuție a paleților aflate în apropierea șoferilor sau de-a lungul unei rute. Aceasta înseamnă că suprafața de încărcare a camionului se poate goli rapid și ușor pentru următorul client.

  • Predare de paleți rapid și ușor, fără timpi îndelungați de așteptare
  • Disponibilă în Franța și Germania
  • Pentru societățile de transport, furnizorii de servicii logistice, producătorii și comercianții cu propriul parc de autovehicule
  • Inclusiv planificarea rutei cu afișarea tuturor locațiilor PAKi din apropiere

Fișă de palet în loc de schimbul unu-la-unu

Dacă paleții și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă nu trebuie schimbați direct, câștigați timp prețios la rampă. Procesele sunt mult mai simple și mai rapide, discuțiile despre calitate, întârzieri și lipsa de spațiu sunt evitate. Gestionarea manuală de durată a conturilor de paleți este și ea simplificată semnificativ. Creditul dumneavoastră este creditat imediat în contul online de la PAKi Logistics, astfel încât dumneavoastră să puteți comanda imediat paleți pentru alte transporturi – oriunde doriți, când doriți și la orice calitate dorită.

Avantajele voucherului electronic PAKi digital pentru logistica dumneavoastră

Acum mai faceți un pas înainte cu fișa de palet electronică de la PAKi! Prin mutarea schimbului fizic de paleți în lumea digitală, reducem decalajele din lanțul de aprovizionare.

Schimb de paleți mai eficient cu voucherul electronic PAKi

Ideal pentru logistica de fluxuri de mărfuri la scară europeană

Procesare mai rapidă la birou și la rampă

Cu până la 75% mai puțin timp petrecut la rampă

Procesare electronică a documentelor în timp real

Fără pierderi de fișe de palet

Platforme de încărcare disponibile

Pentru aceste platforme de încărcare puteți utiliza serviciul nostru de tip „pooling”, închiriere și cumpărare:

Europalet

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

Citește mai mult

Palet Düsseldorf

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

Citește mai mult

Palet igienic H1

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

Citește mai mult

Cutie pentru carne E2

Specificație

L: 600 mm
l: 400 mm
h: 200 mm

Citește mai mult

Platforme de încărcare disponibile

Pentru aceste platforme de încărcare puteți utiliza serviciul nostru de tip „pooling”, închiriere și cumpărare:

Specificație         

L: 1200mm 
l: 800mm 
h: 144 mm

More about this

Specificație

L: 800mm 
l: 600mm 
h: 163 mm

More about this

Specificații

L: 1200 mm
l: 800 mm
h: 160 mm

More about this

Specificație

L: 600 mm
l: 400 mm
h: 200 mm

More about this

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!