Skip to the content

Studiu de caz Cargoline

Operațiunea de transport și logistică CargoLine transportă aproximativ 10 milioane de livrări de încărcături unitare pe an în toată Europa. CargoLine operează punerea în comun a europaleților săi prin intermediul PAKi, utilizând rețeaua cuprinzătoare a acesteia în Germania și în întreaga Europă. 

CargoLine operează un sistem punere în comun a europaleților săi prin intermediul PAKi, utilizând rețeaua cuprinzătoare a acestuia, cu peste 10.000 de parteneri de coordonare în Germania și în întreaga Europă. În acest fel, evităm etapele neprofitabile. Spațiul de marfă al vehiculelor noastre poate fi utilizat 100% pentru transportul de încărcături unitare.

„CargoLine obține profit în toată Europa prin punerea în comun a europaleților și a boxpaleților”

Locațiile exacte ale tuturor transportatorilor de marfă sunt înregistrate prin intermediul sistemului de gestionare a conturilor online al PAKi. Astfel, depozitele noastre au în permanență o evidență exactă a locului unde se află transportatorii de încărcătură din stocuri. Lucrând împreună cu PAKi, ne putem optimiza procesele logistice în practica de zi cu zi.

Sunteți interesați de produsele noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!