Skip to the content

În calitate de experți cu mulți ani de experiență în sistemul de tip „pooling”, avem know-how-ul și rețeaua necesare pentru a vă optimiza procesele de gestionare a platformelor de încărcare!

  • Soluții personalizate pentru schimb, închiriere și cantități mici
  • Disponibilitate garantată a platformelor de încărcare
  • Administrare simplă și rapidă

Cargoline

Operațiunea de transport și logistică CargoLine transportă aproximativ 10 milioane de livrări de încărcături unitare pe an în toată Europa. CargoLine operează punerea în comun a europaleturilor sale prin intermediul PAKi, utilizând rețeaua cuprinzătoare a acesteia în Germania și în întreaga Europă. 

Nutricia

PAKi este implicată în gestionarea și optimizarea fluxurilor industriale ale Nutricia Nutrition Clinique (grupul Danone), un jucător cheie în domeniul nutriției medicale pentru toate vârstele vieții.

Tesa

Cu sediul central în Hamburg, Germania, tesa SE este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse autoadezive și soluții de sistem pentru industrie, întreprinderi și consumatori.

VTL

La VTL-Vernetzte Transport-Logistik, numeroși parteneri de sistem colaborează prin intermediul unui lanț logistic optimizat și al unui hub comun în Fulda, reducând astfel costurile. Obiectivul este de a accepta și de a livra marfa în termen de 24 de ore.

L.I.T.

Grupul L.I.T., cu sediul central în Brake, este un furnizor de servicii logistice pentru transporturi naționale și internaționale, manipularea mărfurilor aeriene și maritime, logistică de depozit, gestionarea flotei, logistică de personal și servicii IT.