Skip to the content

Care

Considerăm că suntem responsabili pentru oameni, produse și mediu.

În calitate de afacere de familie, suntem responsabili pentru continuitate, dezvoltare și siguranță. Ca atare, suntem hotărâți să aducem o contribuție pozitivă pentru o lume mai bună.

Cu grijă și respect, lucrăm în vederea unor relații pe termen lung și succes durabil - pentru clienții noștri, partenerii noștri, colegii noștri și pentru mediul nostru.

 

Dare

Antreprenoriatul, pasiunea și lucrul în echipă sunt cele care ne provoacă să mergem mai departe.

Ne facem meseria caracterizați de spirit antreprenorial și pasiune. Nu ne este teamă să luăm inițiativa și să facem față oricărei provocări. 

Cu bună dispoziție și o atitudine pozitivă, dezvoltăm soluții care funcționează pentru clienții noștri. Facem acest lucru împreună, cu grijă și respect unul față de celălalt și față de mediul nostru.

Deliver

Obținerea de rezultate durabile este lucrul care ne motivează.

Ne concentrăm pe produsele, serviciile și procesele noastre și suntem întotdeauna motivați să devenim mai buni și mai eficienți. În acest mod oferim calitate sustenabilă la un preț competitiv. 

Datorită angajamentului, cunoștințelor de specialitate și experienței noastre, oferim cele mai bune sfaturi pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil. Cu noi ca partener de colaborare, clienții noștri se pot concentra pe activitatea lor principală.

 

Suntem PAKi Logistics, parte a Grupului Faber. Suntem un furnizor de servicii de pooling deschis pentru gestionarea, livrarea și schimbul de paleți și cutii de schimb standardizate în Europa.

Motto-ul nostru „Carrying Impact”...

  • se referă la platforme de încărcare și face legătura între activitățile curente și viitoare ale Grupului Faber.

  • se referă la modelul circular și la angajamentul pentru sustenabilitate.

  • se referă la întreaga gamă de (viitoare) produse și servicii care cresc influența companiei și a clienților săi.

  • se referă la eforturile noastre de a da ceva înapoi comunităților noastre locale și de a oferi condiții decente de muncă și dezvoltare angajaților noștri.