Skip to the content

Facem parte dintr-un grup dedicat sustenabilității

De când a fost înființat în 1891, Grupul Faber s-a angajat pentru o filozofie corporativă de sustenabilitate. De asemenea, ca parte a Grupului Faber, ne angajăm să lucrăm în mod social, sustenabil și în sensul economisirii de resurse. 

Ținem ștacheta sus: ca grup, dorim să devenim cel mai durabil producător și furnizor de servicii de tip „pooling” din lume pentru paleți și cutii.

Ingrid Faber, Director General al Grupului Faber

Prin ce se remarcă Grupul Faber

 

DE CE - Ne-am concentrat întotdeauna pe un viitor sustenabil.

Ne angajăm față de clienții noștri și generațiile viitoare să oferim produse și servicii de înaltă calitate, reutilizabile și sustenabile.

Obiectivul nostru este de a avea un impact pozitiv asupra lanțurilor de aprovizionare cu soluțiile logistice. Aducem economia circulară în logistică și înțelegem economia circulară ca un serviciu într-o economie colaborativă (Shared Economy).

 

CUM - Misiunea și viziunea noastră

Prin intermediul „pooling-ului” și al altor sisteme circulatorii, dorim să închidem ciclul împreună cu clienții noștri. Îi sprijinim în provocările lor logistice și obiectivele de sustenabilitate, permițându-le să se concentreze asupra activității lor de principale.

Inovăm și accelerăm utilizarea în comun a produselor logistice și promovăm protecția mediului. Investim într-o abordare circulară inovatoare.

Grupul Faber a lansat un program ambițios ODD pentru a obține un impact pozitiv. Suntem motivați de responsabilitatea de a acționa cu grijă.

 

CE - Produsele și serviciile noastre

Suntem Grupul Faber, o companie internațională de familie specializată în servicii de economie circulară cu platforme de încărcare. Dispunem de o rețea de încredere, flexibilă și sustenabilă în toată Europa pentru eficientizarea lanțului de aprovizionare.

Oferim servicii sustenabile, fiabile și rentabile pentru paleți, cutii și „pooling” pentru aproape toate sectoarele din Europa. Acest lucru este posibil prin utilizarea în comun a resurselor noastre logistice și investirea în abordări noi.

 

Motto-ul Grupului Faber: Care, Dare, Deliver!

CARE:  Considerăm că suntem responsabili pentru oameni, produse și mediu

În calitate de afacere de familie, suntem responsabili pentru continuitate, dezvoltare și siguranță. Ca atare, suntem hotărâți să aducem o contribuție pozitivă pentru o lume mai bună. Cu grijă și respect, lucrăm în vederea unor relații pe termen lung și succes durabil. Cu grijă și respect, lucrăm în vederea unor relații pe termen lung și succes durabil.

 

DARE: Antreprenoriatul, pasiunea și munca în echipă sunt cele care ne provoacă să mergem mai departe

Ne facem meseria caracterizați de spirit antreprenorial și pasiune. Nu ezităm să luăm inițiativa și să facem față oricărei provocări. Cu bună dispoziție și o atitudine pozitivă, dezvoltăm soluții care funcționează pentru clienții noștri. Facem acest lucru împreună, cu grijă și respect unul față de altul și față de mediul nostru.

 

DELIVER: Suntem foarte motivați să oferim rezultate sustenabile

Ne concentrăm pe produsele, serviciile și procesele noastre. Suntem întotdeauna motivați să devenim mai buni și mai eficienți. În acest mod oferim calitate sustenabilă la un preț competitiv. Datorită angajamentului, cunoștințelor de specialitate și experienței noastre. Oferim cele mai bune sfaturi pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil. Cu noi ca partener de colaborare, clienții noștri se pot concentra pe activitatea lor principală.

Sustenabilitate la PAKi Logistics

Doriți să aflați mai multe despre sustenabilitate prin sistemul de tip „pooling” pentru paleți și în compania noastră? 

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!