Skip to the content

1. Gestionare mai ușoară de europaleți și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

Cu PAKi Logistics aveți garanția că veți primi cantitatea dorită de europaleți și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă la calitatea necesară. Datorită sistemului nostru de schimb în sistemul de tip „pooling” deschis pentru platforme de încărcare standard, vă oferim posibilitatea de a solicita sau returna paleți și cutii oriunde în Europa. 

2. Schimb mai ușor și mai rapid de platforme de încărcare 

PAKi Logistics acceptă platformele dumneavoastră de încărcare oriunde în Europa. Dispunem o rețea cu peste 10.000 de locații PAKi de unde puteți ridica sau preda paleți și cutii. Când și unde doriți.

3. Flux fluid de mărfuri printr-o rețea la nivel european

Doriți să eliberați paleți în Madrid și, în același timp, să încărcați un camion cu marfă nouă în München? Acest lucru este posibil cu serviciile de tip „pooling” oferite de PAKi Logistics. Oriunde aveți nevoie sau doriți să predați paleți sau cutii, noi suntem acolo pentru dumneavoastră. 

4. O echipă de experți cu experiență și calificați

Avem peste 45 de ani de experiență în gestionarea platformelor de încărcare în sistemul de tip „pooling” deschis. Rețeaua noastră constă din mii de stații PAKi de „pooling” din întreaga Europă. Iar echipa noastră formată din peste 200 de specialiști vorbește 13 limbi și se asigură că dispuneți de platformele de încărcare specifice în mod eficient şi efectiv.

5. Europaleți cu cinci niveluri de calitate diferite

Noi vă livrăm calitatea dorită pentru platforme de încărcare. Cu sistemul nostru de calitate pe 5 niveluri, primiți paleții de care aveți nevoie pentru logistica dumneavoastră. Clasificăm și separăm calitatea nouă în ca nou, adecvat pentru mașină, sortat UIC și folosit, interschimbabil. 

6. Un „pooling” și mai simplu de cantități mici

Aplicația Drop & Drive permite societăților de transport și furnizorilor de servicii logistice, dar și producătorilor sau comercianților care au propriul parc de autovehicule, să returneze platforme de încărcare primite într-un schimb etapizat la „pool”-ul de paleți PAKi într-o manieră simplă și în format electronic. Mai mult despre Aplicația Drop & Drive.

7. Gestionare eficientă de fișe de palet

Cu voucherul electronic PAKi, fișa noastră de palet digital, schimbul de platforme de încărcare, cum ar fi paleți și cutii, devine și mai eficient – atât la birou, cât și la rampă. Cu fișa de palet digitală economisiți până la 50% timp la administrare și la rampă!

8. Administrare în portalul online ușor de utilizat pentru clienți 

În contul nostru de client PAKi, producătorii, companiile de logistică și comercianții au o imagine de ansamblu completă a soldului contului lor, a contractelor și a facturilor. Puteți plasa comenzi non-stop și ne puteți contacta pentru a ne comunica toate cerințele dumneavoastră individuale cu privire la gestionarea platformelor de încărcare.

9. Modelul nostru de afaceri sustenabil, ecologic 

Reutilizarea platformelor de încărcare i-a ajutat atât clienții noștri, cât și pe noi la reducerea semnificativă a consumului de resurse în lanțurile de aprovizionare, a emisiilor de CO2 și a costurilor pentru kilometrii de transport, administrarea și stocurile de platforme de încărcare, deoarece nu există deplasări fără încărcătură. În acest fel, toți cei implicați își pot atinge obiectivele de sustenabilitate.

10. Facem parte dintr-un grup puternic, internațional

Facem parte din Grupul Faber, o companie de familie internațională specializată în servicii de economie circulară cu platforme de încărcare. Societatea noastră-mamă are o rețea de încredere, flexibilă și sustenabilă în toată Europa pentru eficientizarea lanțului de aprovizionare. Grupul Faber oferă servicii sustenabile, fiabile și rentabile pentru paleți, cutii și „pooling” pentru aproape toate sectoarele din Europa prin intermediul mai multor companii specializate în „pooling” și producție. 

 

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!