Skip to the content

Închiriere și vânzare europaleți

Vă oferim posibilitatea de a închiria ușor europaleți pentru vârfurile de sezon. Închirierea de paleți are avantajul că nu trebuie să depozitați europaleții neutilizați sau să vă împovărați contabilitatea cu achiziționarea de paleți. Concentrați-vă pe activitatea dumneavoastră principală!

Paleții de închiriat pot fi folosiți în toate scopurile. În funcție de calitate, unele sunt adecvate în mod particular pentru sistemele automatizate de producție și depozitare, în timp ce altele ajută la compensarea vârfurilor de sezon.

Prin închirierea de paleți se fac economii la stocuri mari de paleți și la cheltuielile de depozitare

Fiecare producător se confruntă cu fluctuații ale mărfurilor care intră și care ies, ca urmare a volatilității piețelor actuale. Pentru a preveni risipa de spațiu pentru platformele de încărcare goale sau costurile mari de depozitare, puteți închiria europaleții necesari de la PAKi Logistics – în orice cantitate sau calitate dorită.

Prin închirierea de paleți se fac economii la costurile mari de investiție

De la an la an, atât producătorii, cât și industria prelucrătoare fac economii tot mai mari la cheltuielile de depozitare, dacă închiriază europaleți și nu mai sunt nevoiți să cumpere paleți pentru depozitarea produselor. Aceștia evită să cumpere paleți de care nu au nevoie pe tot parcursul anului și chiar ne pot vinde stocul pentru a elibera spațiu în depozitele lor. Costurile pentru închirierea de europaleți sunt suportate doar pentru perioada convenită – un ajutor considerabil în planificarea pe termen lung. Aceștia nu trebuie să îndeplinească nicio cerință și pot folosi capitalul eliberat într-un mod mai profitabil pentru activitatea principală a companiei și se pot concentra pe activitatea principală.

Plătiți doar pentru perioada efectivă de închiriere

Taxele pentru închirierea de europaleți sunt la fel de transparente ca și tarifele percepute pentru serviciile noastre de gestionare a paleților și cutiilor. Doar spuneți-ne care este perioada minimă de închiriere și plătiți fie pe lună, fie pe zi. Odată ce plasați o comandă, ridicați stocul de la un partener „pooling” PAKi din apropiere sau îl primiți la o locație aleasă de dumneavoastră. Același principiu se aplică în cazul colectării la sfârșitul perioadei de închiriere.

Cumpărare europaleți

Doriți să vă creșteți stocul de paleți pe termen scurt sau lung, dar nu să pierdeți mult timp cu căutarea plictisitoare? Atunci aveți în vedere serviciile noastre de achiziție de europaleți. În calitate de furnizor de servicii în sistemul de tip „pooling” de schimb deschis, cu o experiență de 45 de ani și o rețea transeuropeană formată din stații de încărcare și descărcare, suntem forte bine conectați. Vă stăm la dispoziție atât pentru un necesar de cantitate mare, cât și mic. Pur și simplu primiți europaleții pe care i-ați achiziționat în locația dorită, la momentul dorit și la calitatea cerută.

Folosiți serviciile noastre de tip „pooling”

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare obișnuite și numeroase opțiuni.

Soluțiile noastre digitale pentru gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare

Cu ajutorul instrumentelor noastre digitale, puteți simplifica gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare imediat. Grație soluțiilor noastre oferite pentru schimbul de platforme de încărcare și livrarea de cantități mici, precum și gestionarea în totalitate digitală a contului, puteți comanda, schimba sau preda platforme de încărcare standard precum europaleți, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă etc. mai rapid, mai sigur și mai eficient în toată Europa.