Skip to the content

Închiriere și vânzare boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

În funcție de situația comenzilor și de fluctuațiile mărfurilor care intră și care ies, nevoia de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă în industrie variază foarte mult pe parcursul anului. Dacă închiriați boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă de la noi, vă puteți baza pe o livrare programată și lipsită de probleme de  boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă, fără a fi nevoiți să depozitați sau să cumpărați cantități mari de platforme de încărcare. Concentrați-vă pe activitatea dumneavoastră principală!

Boxpaleții metalici cu pereți din plasă de sârmă de închiriat sunt folosiți în mare parte ca containere pentru marfă în vrac pentru producție și inventar stocat. Sectoare precum industria automobilelor sau alți furnizori de mașini și piese de instalație apreciază stabilitatea și manipularea standardizată a acestora.

Prin închirierea de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă se fac economiii importante la stocurile de cutii și costurile de depozitare

Fiecare producător din industrie se confruntă cu fluctuații puternice în anul în curs, ca urmare a volatilității piețelor actuale. Pentru a preveni risipa de spațiu pentru platformele de încărcare goale sau costurile mari de depozitare, puteți închiria boxpaleții metalici cu pereți din plasă de sârmă necesari de la PAKi Logistics – pe termen scurt și în orice cantitate dorită.

Închiriere boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă: O soluție flexibilă fără angajamente de capital

În afară de avantajul economisirii de spațiu, închirierea de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă previne și angajamentul mai mare de capital care derivă din achiziționarea de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă. Dacă aveți deja un stoc propriu de platforme de încărcare care este utilizat doar parțial, noi putem cumpăra acest stoc de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă și putem face un lease-back pentru cantitățile necesare. Această acțiune este benefică pentru contabilitatea dumneavoastră și reduce din presiunea financiară, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe activitățile dumneavoastră principale.

Cumpărare boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

Doriți să vă creșteți stocul de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă pe termen scurt sau lung, dar nu să pierdeți mult timp cu căutarea plictisitoare? Atunci aveți în vedere serviciile noastre de achiziție de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă. În calitate de furnizor de servicii în sistemul de tip „pooling” de schimb deschis, cu o experiență de 45 de ani și o rețea transeuropeană formată din stații de încărcare și descărcare, suntem forte bine conectați. Vă stăm la dispoziție atât pentru un necesar de cantitate mare, cât și mic. Pur și simplu primiți boxpaleții metalici cu pereți din plasă de sârmă pe care i-ați achiziționat în locația dorită și la momentul dorit.

Folosiți serviciile noastre de tip „pooling”

„Principiul nostru PAKi” vă oferă posibilitatea de a comanda și returna paleți și cutii după cum este necesar, oriunde în Europa și de a opera logistica platformelor de încărcare mai eficient din punct de vedere al costurilor și cu resurse puține. Vă punem la dispoziție toate platformele de încărcare obișnuite și numeroase opțiuni

Soluțiile noastre digitale pentru gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare

Cu ajutorul instrumentelor noastre digitale, puteți simplifica gestionarea platformelor dumneavoastră de încărcare imediat. Grație soluțiilor noastre oferite pentru schimbul de platforme de încărcare și livrarea de cantități mici, precum și gestionarea în totalitate digitală a contului, puteți comanda, schimba sau livra platforme de încărcare standard precum europaleți, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă etc. mai rapid, mai sigur și mai eficient în toată Europa.