Skip to the content

Pur și simplu închiriați platforme de încărcare pentru a face față cererilor fluctuante

Comercianții cu amănuntul și producătorii se confruntă cu fluctuații sezoniere și ciclice ale stocului lor de produse și platforme de încărcare. Închirierea de europaleți sau boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă vine să echilibreze aceste fluctuații fără a fi nevoie să plătiți pentru o depozitare pe termen lung sau achiziționare de platforme de încărcare. 

În perioadele de vârf de sezon

Pentru fluxuri interne și externe de mărfuri

Pentru depozite și depozite cu rafturi

Pentru comerț și producție

Servicii oferite de PAKi Logistics pentru tot ce are legătură cu închirierea de platforme de încărcare

Închiriere și vânzare europaleți

Paleții de închiriat pot fi folosiți în toate scopurile. În funcție de calitate, unele sunt adecvate în mod particular pentru sistemele automatizate de producție și depozitare, în timp ce altele ajută la compensarea vârfurilor de sezon. 

Închiriere și vânzare boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă

În funcție de situația comenzilor și de fluctuațiile mărfurilor care intră și care ies, nevoia de boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă în industrie variază foarte mult pe parcursul anului.

Cu opțiunea de închiriere, PAKi asigură livrarea la timp a cutiei, fără ca dumneavoastră să fiți nevoiți să depozitați cantități mari de platforme de încărcare. 

Mai multă flexibilitate pentru activitatea dumneavoastră principală

Oferta de închiriere PAKi oferă logisticienilor din comerțul cu amănuntul și din producție mai multă flexibilitate, siguranța dorită și numeroase opțiuni de planificare pe termen lung. Garantăm disponibilitatea platformelor de încărcare interschimbabile în toată Europa, astfel încât clienții noștri să poată opera cu ușurință cererile fluctuante. Livrăm toate calitățile și cantitățile necesare pentru transport, depozitare și sisteme de depozitare automatizate, indiferent dacă clienții noștri au nevoie de europaleți, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă sau cutii de plastic pliabile (ECON).

 

 

Faceți economii la costul investițiilor prin închirierea de paleți și cutii

De la an la an, atât producătorii, cât și industria prelucrătoare fac economii tot mai mari la cheltuielile de depozitare, nefiind nevoiți să cumpere europaleți și cutii pentru depozitarea produselor. Costurile pentru închirierea platformelor de încărcare PAKi sunt suportate doar pentru perioada convenită – un ajutor considerabil în planificarea pe termen lung. Aceștia nu trebuie să îndeplinească nicio cerință și pot folosi capitalul eliberat într-un mod mai profitabil pentru activitatea principală a companiei.

 

Plătiți doar pentru perioada efectivă de închiriere

Închirierile PAKi pentru paleți și cutii sunt la fel de transparente ca și tarifele percepute pentru serviciile noastre de gestionare a paleților și cutiilor. Doar spuneți-ne care este perioada minimă de închiriere și plătiți fie pe lună, fie pe zi. Odată ce plasați o comandă, ridicați stocul de la o locație PAKi din apropiere sau îl primiți la o locație aleasă de dumneavoastră. Același principiu se aplică în cazul colectării la sfârșitul perioadei de închiriere.

 

 

Organizare la nivel intern sau coordonare de către PAKi

Paleții și cutiile PAKi sunt utilizate în mare parte în scopuri de depozitare. Dacă sunt folosite pentru mutarea de mărfuri, clienții pot coordona chiar ei schimbul de paleți sau ne lasă pe noi să gestionăm acțiunea. 

 

 

Achiziționarea și vânzarea de platforme de încărcare

În sectorul comerțului cu amănuntul sau al industriei prelucrătoare, fluctuațiile sezoniere fac parte din activitatea curentă și generează adesea probleme legate de suprafața de depozitare. Drept soluție, PAKi oferă clienților săi opțiunea de a cumpăra sau de a vinde o anumită cantitate de platforme de încărcare. Astfel, clienții își pot ajusta stocul de paleți la condițiile actuale. Indiferent dacă este vorba despre mai mult spațiu liber pentru depozitare sau de mai multe platforme de încărcare, promisiunea noastră de a oferi clienților noștri din toată Europa cantitatea sau calitatea dorită – chiar și în caz de solicitări speciale, cum ar fi de ex. paleți de unică folosință – rămâne valabilă.

 

 

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!