Skip to the content

Ce face PAKi Logistics

Organizăm și simplificăm logistica dumneavoastră prin soluții digitale. Asigurăm o gestionare rapidă, eficientă și ecologică a platformelor de încărcare, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe activitatea dumneavoastră principală.

 

Faber Group Sustainability Report

Prin intermediul raportului de sustenabilitate al Grupului Faber, eforturile și ambițiile noastre sunt acum tangibile și vizibile. Raportul prezintă strategia de sustenabilitate a Grupului Faber și Obiectivele de Dezvoltare Faber. De asemenea, include rezultatul măsurării amprentei de carbon pentru Faber Group ca întreg, defalcat pe unități de afaceri și tipuri de activități. Pe baza acestor date, am stabilit KPI-uri specifice pentru a deveni o companie "net zero" până în 2045.

Faceți clic pe link pentru a citi raportul nostru de sustenabilitate!

Serviciile noastre pentru platforme de încărcare pentru industriile respective

Vă puteți baza pe noi. Indiferent dacă este vorba despre paleți și cutii pentru sectoare precum comerțul și logistica sau boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă pentru industria automobilelor și industria prelucrătoare, vă furnizăm în mod fiabil platforma de încărcare de care aveți nevoie pentru nevoile dumneavoastră. La locul potrivit, la momentul potrivit și la calitatea corespunzătoare. Vă oferim soluții personalizate, atât de individuale cât aveți nevoie pentru sectorul dumneavoastră. Iar dumneavoastră vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră.

Comerț

 • Paleți disponibili și pentru nevoi de înaltă calitate în comerțul cu amănuntul de produse alimentare
 • Relocare la scară transeuropeană de paleți pentru fluxuri de mărfuri complexe și la scară largă
 • Gestionare a fișei de palet și fișă de palet digitală ca alternativă la schimbul etapizat
 • Soluții flexibile pentru circulația mărfurilor între expeditori, transportatori de marfă și comercianți

Industrie și bunuri de consum

 • Boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă pentru industria automobilelor și industria prelucrătoare – tocmai la timp
 • Platforme de încărcare pentru sectoare sensibile și cu cerințe speciale de igienă
 • Paleți de calitate adecvată pentru depozite cu rafturi la înălțime și automatizare
 • Evitarea de deplasări fără încărcătură prin serviciile de tip „pooling”

Logistică și transport

 • Eliberare și colectare de paleți și cutii rapid și ușor de oriunde
 • Evitarea de deplasări fără încărcătură prin serviciile de tip „pooling”
 • Schimb calitate mai ușor și rapid, astfel încât să puteți returna oricând paleții potriviți

Servicii de tip „pooling”

Prin conceptul de „pooling” deschis, vă ajutăm să faceți față mai rapid, mai eficient și mai ecologic nevoii dumneavoastră de platforme de încărcare, ca de ex. europaleți și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă, la nivelul întregii Europe și să oferiți calitatea dorită – de la utilizat și interschimbabil până la nou, în funcție de domeniul dumneavoastră de utilizare.

 

 

Închiriere și vânzare

Indiferent că este vorba despre europaleți sau boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă – cu PAKI Logistics puteți închiria platforme de încărcare pentru a compensa în mod flexibil fluctuațiile cererii. Compania dumneavoastră nu are nevoie să cumpere europaleți sau boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă sau să le depoziteze pe termen lung. La cerere, vă putem pune la dispoziție pentru achiziționare europaleți și boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă.

 

 

Sustenabilitate

Conceptul de „pooling” deschis al paleților reutilizabili, de înaltă calitate, din surse sustenabile, optimizează procesele logistice de-a lungul întregului lanț de aprovizionare cu platforme de încărcare interschimbabile. Acest sistem de economie circulară permite o logistică ecologică de-a lungul întregului lanț de aprovizionare și îi ajută pe toți cei implicați să obțină mai multă sustenabilitate în logistica lor.

 

 

Produse digitale

Cu ajutorul instrumentelor noastre digitale, puteți simplifica gestionarea platformei de încărcare și puteți comanda, schimba sau preda europaleți, boxpaleți metalici cu pereți din plasă de sârmă etc. mai rapid, mai sigur și mai eficient. 

Voucherul electronic PAKi

Portalul PAKi

Aplicația Drop & Drive

Disponibilitate la scară transeuropeană

Rețeaua noastră vastă europeană cu peste 10.000 de locații PAKi este principalul nostru punct forte. Spre deosebire de oricare alt furnizor de servicii, dispunem de un număr mare și cu arie vastă de răspândire de puncte de încărcare și descărcare, care le permite clienților noștri să selecteze exact cantitatea și calitatea de care au nevoie în locația dorită.

Sustainability

Sunteți interesați de serviciile noastre?

Nu ezitați să ne dați un telefon!